fggny tapta kiegsztok szonyeg
KezdőlapRólunkTermékeinkAjánlatLakberendezésKapcsolatForgalmazók
bal top
Termékek
Függöny
Tapéta
Kiegészítők
Szőnyeg
balmenu also
Tippek, ötletek
Színek kiválasztása
Függönyözés ötletek
balmenu also

A 10 leggyakoribb hiba függöny vásárláskor...

Előfordult már Veled is, hogy később megbántál egy vásárlást? Nyilvánvaló, hogy azért kattintottál erre az oldalra, mert függönyvásárláson töröd a fejed, keresed a legjobb terméket, a legjobb áron... Biztos vagy abban, hogy amiről azt hiszed, a legjobb vétel, az valóban a legjobb?

  • Az a termék, amire éppen vágysz, terveid szerint egy otthonodba illő stílus és hangulat, ami Rólad szól...
  • ...vagy nem felel meg várakozásaidnak és egy árához képest  gyenge minőségű és nem szakszerűen megvarrott függöny.
  • Egy hét után már nem tudod visszavinni az üzletbe, hogy "nem erre számítottam, varrjanak egy másikat..."
  • Elégedetlenség, idegeskedés, varrási problémák és felesleges pénzkidobás.

Kinek hiányzik ez?

Nap mint nap találkozunk olyan ügyfelekkel, akik nem tudják, hogy melyek azok a fontos, vagy kifejezetten lényegtelen szempontok, amelyekre oda kell figyelni otthonuk függönyözésekor.

Ez természetes, hiszen mi is csak a saját szakterületünkön belül vagyunk jók, az évek alatt megszerzett tudásunk és szakmai tapasztalatunk hasztalan, ha pl. csempét, szaunát, vagy kaputelefont szeretnénk vásárolni.

Vásárolhatsz Te is úgy, mint mi függönyösök!

Szakértelmünket és tapasztalatainkat megosztjuk Veled.

Ingyenes hírleveleinkből olyan egyszerű, bevált és működő lakberendezési ötleteket gyűjthetsz, amelyek segítségével otthonod harmóniáját megteremtheted és stílusodhoz és hangulatodhoz igazíthatod.

Ugye hasznos lenne egy személyes függönytanácsadó, akinek a véleményét bármikor kikérhetnéd?

Segítünk Neked, megkapsz minden olyan információt, amelyek segítségével könnyen eligazodhatsz abban az óriási reklám, információ, termék, divat és stílusirányzat, színtrend és öndicsérő reklámszöveg rengetegben, ami napjainkban Rád, mint függöny vásárlásán gondolkodóra zúdul.

Ha megfogadod tanácsainkat, jó esélyed lesz arra, hogy olyan dolgokra fogod költeni a pénzed, olyan termékeket fogsz választani, amelyek örömet fognak szerezni Neked hosszú évek elmúltával is, ugyanúgy mint akkor, amikor megvetted.

Kitől kaphatsz megfelelő segítséget?

Gondoljunk csak a '90-as évek előtti időszakra, amikor csak ugyanazt a pár fehér „csipkefüggönyt” és néhány egyszínű sötétítő anyagot lehetett vásárolni éveken keresztül, amit csak függönycsipesszel lehetett az „egyen” rúdkarnisra feltenni. Ez volt a függönyválaszték.
  
Ma? Legalább egy focipályát lehetne megtölteni azokkal a függönymintákkal, amelyeket hazánkban forgalmaznak, ráadásul minden függönyminta legalább 5-10 színben kapható és ez mind eladó.

Mindegyik kecsegtet valamivel, amivel Téged akar megnyerni, ez lehet az alacsony ár, extravagáns, vagy éppen visszafogott design, kiváló minőség, divatos anyagtípus, trendi színválaszték, könnyű kezelhetőség, jó reklámszöveg, egyszóval: teljesen mindegy, hogy mi, csak vedd meg! Ki az, aki a milliónyi termék és információáradatból 
kiválasztja a számodra legmegfelelőbbet?  
Talán egy barát, vagy szomszéd? 
  
"Az én lakásomban minden függöny az X áruházból való, Te is ezt válaszd, ez a legjobb!" 

Tapasztalata alig több, mint a Tiéd, csak annyiban jártasabb a függönyözésben, hogy van már egy jól, vagy az esetek többségében rosszul megvarrott függönye, "függöny" tulajdonos, de nem szakértő.

Tapasztalata csak a saját függönyeire korlátozódik, semmi többre, nincs rálátása az lakástextil piac kulisszái mögött lévő dolgokra, nem világos számára mi a különbség egy valóban jó fényáteresztő és egy olyan függöny között, amiről egy üzlet eladója mondta azt, hogy "ez a legjobb".

1% így az esélyed arra, hogy a pénzedért, az általad megálmodott függönyt kapod, vagy annál jobbat...

Rossz hír: kb. százból 1 az olyan függöny, ami árához képest valóban a legjobbat nyújtja.

Olyan függönyöd lehet, mint neki...

De mennyire jó az a függöny?
Neked biztosan tetszik, mert valószínűleg jobb, mint azok, amit eddig láttál...
De mennyire tetszene ez egy függönyözésben jártas szakembernek?
Minden rosszindulat nélkül merem állítani, hogy az ilyen átlagos függönyhöz egy hozzáértő első körben ollóval nyúlna...

Mennyiben lehet segítségedre egy áruházi függönyeladó?

"Nézze Hölgyem, bennem megbízhat, a legjobb függönyt mutatom Önnek, csak ezt érdemes megvenni!"

Valószínűleg a több száz függönyminta közül pont ez az egyetlen lesz az, ami a legjobb és amely minden tekintetben felülmúlja a többit? Jó vicc ...

Attól még, hogy valaki a pult másik oldalán áll, nem biztos, hogy ért is ahhoz, amit csinál, vagy pont fordítva, nagyon is ért valamihez, amit éppen csinál, csak ezt már úgy hívják, hogy eladás.

Gondolj csak az áruházi eladóra, tegnap még a szomszédos osztályon ajándéktárgyat pakolt, esetleg a kisbútor osztály eladója volt, ma pedig neki kell egy olyan függönyt ajánlania Neked, ami a legjobban illik a Te otthonodba.
Egy jó eladó nem biztos, hogy tapasztalt függöny szakember! 

Ha szeretnéd, hogy az otthonodba a legmegfelelőbb függöny kerüljön, akkor Neked is részt kell venned a tervezésben!

Oldalunkon megtalálsz minden olyan fontos szempontot és módszert, amelyek segítségével jól választhatsz és nem lesz számodra a függöny felesleges pénzkidobás...

A 10 leggyakoribb hiba függöny vásárláskor...

1. Nincs elképzelésed

Minden függöny más és más. Legyen az fényáteresztő voile, organza, sötétítő függöny vagy fényzáró függöny …
Lényegtelen szempontokra támaszkodsz egy függöny kiválasztásakor, az olyan fontos tényezők, mint a funkció /árnyékolás, sötétítés, nappali beláthatóság megakadályozása, dekoráció, teljes fényzárás, stb./
háttérbe szorulnak.
Pedig egy függönyt az ember elsősorban a funkciójáért vesz meg, vagy mégsem?

2.  Mindent méterben mérsz,

pedig a függönyvásárláskor ez önmagában semmit nem jelent, sőt még félre is vezethet!

Minden fazonnak / ráncolt vagy drapériás függöny, roló, lapfüggöny, stb./ és a különböző típusú és mintájú anyagoknak más az anyagszükséglete, nem is beszélve az anyag szélességéről vagy magasságáról.

3.  Nem a megfelelő helyen vásárolsz

Az áruházi eladás során a cél a gyors és költséghatékony értékesítés, nem pedig a személyre szabott kiszolgálás. Ilyen helyeken többnyire nem találkozol függönyszakértővel és elveszel az árudömpingben. Ellenben a függönyüzletek filozófiája az elégedett, visszatérő vevő és a szájról szájra terjedő jó hír.

4.  Bedőlsz az öndicsérő reklámszövegeknek


Nyiss ki egy prospektust és kezdd el olvasni: gyönyörű, csodálatos, varázslatos, álomszép, és öndicséret és öndicséret és öndicséret.....

...és ezt még csak a 2 ezer forintos függönyről írják.
Ne is várj mást, valahogy el kell adni azt a terméket is...

5. A pénz határozza meg az igényeidet,

holott pont fordítva kellene lennie! Rosszul teszed, ha pusztán csak "függönyt" akarsz venni, nem pedig az általa nyújtott érzést, ennek eredményeként egy elhamarkodott vásárlás után sokak ablakára csak olcsó "függönynek látszó tárgyak" kerülnek.

Persze ez nem azt jelenti, hogy milliókat kell függönyre költened.

Nézz meg magasabb árkategóriájú függönyöket is, kerüld a gyanúsan olcsó "függönynek látszó tárgyakat".

6.  Mindent egyszerre akarsz

Nem jó ötlet úgy nekiszaladni egy függönyvásárlásnak, hogy 100ezer-ből minden kijöjjön és azonnal kész legyen!

Ha valóban élvezni is akarod azt, amit kiválasztottál és az igényeid több pénzt követelnek, akkor inkább lépésenként /nappali, konyha, háló …/ tervezd meg vásárlásodat.

Lehet, hogy így több időbe fog kerülni, mire otthonod minden ablakára függöny kerül, de a végeredmény önmagáért fog beszélni.

Egy átgondoltan megvalósított függönyözés, hosszú évekre biztos megoldás otthonod lakberendezésénél.

7.  Lakásod berendezési tárgyai között hiányzik a harmónia

Pénzt adsz ki különböző bútorokért, szőnyegekért, lámpákért és egyéb kiegészítőkért és közben nem figyelsz a színek, formák, minták, stílusok, anyagok összhatására. Nem veszed észre, hogy olyan, mintha ruletteznél és választásod vagy bejön vagy nem. És ha nem: nem érzed jól magad.
Az átgondoltság és a kevesebb több elve már önmagában  is harmóniát teremt.

8.  Majd Jucika megvarrja

Rengeteget dolgozunk az ilyen "Jucikák" után...

Az, hogy valaki felhajtott egy nadrágszárat, vagy varrónő a végzettsége, semmit nem jelent.

Magad sem gondolnád, mennyi buktatót tartogathat egy függöny megtervezése és megvarrása. Nem véletlenül kerül annyiba egy varrás a szakértő függönyboltban, mint amennyit egy tapasztalt és jól felszerelt varroda elkér egy ilyen munkáért.

Elég egy apró hiba és függönyöd a ráköltött pénz ellenére borzasztóan néz ki /túl rövid,kevés benne az anyag, a minták nem illeszkednek… /  rosszabb esetben a nyakadba szakad a karnis!

Nem vicc...

9.  Még mindig a minőség az utolsó szempont

Divatos színek, minták, anyagok, persze mindezt a legolcsóbban. Gyakori, hogy a kacsalábon forgó villák ablakán ott lóg a nagymami függönyét idéző textil, mert a tulajdonos nem tudja, hogy hol vegyen jó minőségű függönyt. Tanácstalanságában elszalad a postaládájában talált prospektussal a függönyt kínáló áruházba és megveszi az ott kínált első függönyt.

10.  A függöny nemcsak egy darab anyag az ablakon

Itt csak részben érvényesek a korábbi beidegződések. Ami jól mutat a szomszédod nappalijának ablakán, az furcsán nézhet ki a Te hálódban. Akár úgy, mint a kislány édesanyja cipőjében és kalapjában. A függöny egy lakberendezési eszköz, mely tükrözi a tulajdonosa stílusát és igényeit. Felteszi az i-re a pontot, befejezetté teszi az otthont és élettel tölti meg a teret.

Ha már böngészed a függönymintákat és nézegeted a lakberendezési lapokat, akkor érdemes lesz bekalkulálnod ezeket a hibákat is!

 

HÍRLEVÉL

hírlevél

KÉRDÉSED VAN?

kérdésed van? kérdezz bátran

MÉRETVÉTEL

függöny méretvétel

HONLAPJAINK

 
ForgalmazóknakSajtómegjelenésekOldaltérkép
Közösség Kapcsolódó szolgáltatások Függönyözés Forgalmazók

Lakberendezési tanácsadás

Teljeskörű lakásfelújítás

  Baja, Balatonfüred, Budapest,Cegléd, Győr, Kecskemét, Keszthely, Miskolc, Mór, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Veszprém

Szeretne forgalmazónk lenni? Van ajánlatunk függöny forgalmazóknak!
© 2010 Minden Jog fenntartva    
honlapkészítés